“Weer een verjaardag, wat moet ik nu weer kopen?” Deze zin klinkt je vast wel bekend in de oren. In een jaar van 365 dagen zal je verbaasd zijn hoeveel keer iemand uit je vriendenkring verjaart of een feestje organiseert. Veel gelegenheden om cadeautjes te kopen, alleen is het niet gemakkelijk om steeds een origineel cadeau te vinden. Wij helpen je een handje.

Kalender

Voor een verjaardag zijn er heel wat leuke opties. Voor een verjaardagsfeestje kan je een persoonlijk cadeau kopen waarvan je zeker bent dat het feestvarken het leuk zal vinden. Maar ken je de jarige niet zo goed, dan speel je beter op safe. Een verjaardagskalender is een cadeau dat je aan iedereen kan geven. Dit cadeau is perfect voor mensen die steeds verjaardagen vergeten, maar ook om al je leuke herinneringen met een vriend of vriendin te koesteren. Elke maand staat er immers een andere foto in de spotlight met daarop leuke herinneringen. Je kan ook zelfgeschreven tekstjes toevoegen om de boodschap nog persoonlijker te maken.

Trouwkaarten

Een ander veel voorkomend evenement is een huwelijk. Of misschien ga je zelf wel trouwen? In dat geval moet je trouwkaarten voorzien om mensen uit te nodigen. Vaak geen simpele opdracht. Een trouwkaart is meestal in het thema van het feest, dus het moet eigenlijk meteen perfect zijn. Gelukkig is er een ruim aanbod. Je hebt kaartjes in verschillende formaten, kleuren, thema’s en lay-outs. Belangrijk is dat je je trouwkaart goed afstemt op je thema. Het zou stom zijn mochten je gasten de dresscode niet juist begrepen hebben, of het thema helemaal fout inschatten en teleurgesteld zijn bij aankomst. Een goede tip is om een toffe foto van jullie als koppel op het kaartje te zetten. Dat geeft direct een familiaire indruk en een warm gevoel.

De leukste herinneringen

Het is best opvallend dat zowel op kalenders en trouwkaarten foto’s staan. Dat is geen toeval. Het is een trend van de laatste jaren om foto’s met vrienden, partners, kinderen te delen en te tonen. Het geeft nu eenmaal een leuk gevoel om deze foto’s te bekijken. Je zult steeds herinnerd worden aan die leuke herinnering van toen, die misschien al even geleden is, maar zo toch weer dichtbij lijkt. Dit zet zich verder vanop sociale media, waarop we ook maar al te graag onze leuke foto’s delen. We tonen onze kinderen, onze liefde met onze partner graag aan jan en alleman. Met deze fotocadeaus- en kaarten proberen we dit ook te doen. Met foto’s zal je dus eigenlijk altijd scoren, niet per se door de foto’s zelf, maar door de leuke herinneringen achter de foto!