De meeste mensen werken enorm hard in hun leven. Werk staat met stipt op plek nummer 1 als je hen vraagt wat ze het meeste bezighoudt op een dag. Een harde werker zijn is een goede eigenschap, maar je kan natuurlijk ook overdrijven. Het is goed om alles in perspectief te blijven zien. Je moet ook lol maken in het leven, en de tijd hebben om stoom af te kunnen blazen, anders zal je op een gegeven moment overspannen raken. Een manier om eventjes bij te komen van het hectische leven is door een bedrijfsfeest te organiseren. Je kan hier diverse activiteiten ondernemen, denk bijvoorbeeld aan een drive in show huren. Hieronder worden drie tips gegeven hoe jij je bedrijfsfeest zo origineel mogelijk kan maken. Succes gegarandeerd!

Een drive in show huren: oer-Hollandse gezelligheid!

Een drive in show is bij veel mensen onbekend. Dat is zonde, omdat het zo’n geweldige boost kan geven aan een saai en standaard feest. Een drive in show is de oplossing voor dit probleem. Door het huren van een DJ die verstand heeft van draaien en muziek, weet je zeker dat de sfeer helemaal goed zit op het bedrijfsfeestje. Jij kan lekker losgaan op de gaafste hits en de hipste remixes.

Zorg voor een fotobooth: hilariteit alom

Een leuk idee is het maken van een fotobooth. Dit is een hoekje met verscheidene props, speciale accessoires die je kan gebruiken om je foto op te leuken. Denk bijvoorbeeld aan maskers op een stokje of nepsnorren. Met deze dingen kan je je foto’s wat specialer maken. Foto’s met je collega’s is toch een onwijs leuke herinnering. Bovendien is het erg grappig om te zien hoe de nepsnor bij jouw collega staat.

Een moordspel zal voor de nodige spanning en mysterie zorgen

Een moordspel zorgt voor wat ziel en zaligheid op een personeelsfeest. Een personeelsfeest is vaak een borrel, waarbij iedereen een praatje met elkaar maakt. Dit is best wel saai. Je leert elkaar zo niet beter kennen. Bij zo’n moordspel zie je gelijk wie de fanatiekelingen zijn en wie eigenlijk weinig interesse tonen. Leer jouw collega’s kennen en kom erachter wie ze pas echt zijn door zo’n moordspel!