Bij Uitjesbureau Amsterdam krijgen wij vaak de vraag of wij onze eigen locaties hebben voor onze bedrijfsuitjes. Wij plaatsen onze evenementen altijd bij verschillende restaurants in Amsterdam en door onze jarenlange ervaring kennen wij de leukste plekken in de stad! Op dagelijkse basis werken wij samen met een aantal locaties. Wij focussen ons voornamelijk op grote groepen en daarom is een aparte ruimte in een restaurant vaak noodzakelijk. Op deze manier hoef je geen rekening te houden met andere gasten en kunnen jullie de activiteit in alle vrijheid spelen.

Met onze stadsspellen vindt alleen de speluitleg en prijsuitreiking plaats in de horecalocatie, maar tijdens een dinerspel spendeer je de hele avond in een restaurant. Het restaurant verzorgd dan het diner en de drankjes en wij van Uitjesbureau verzorgen het entertainment en het spel. Vooraf geven jullie de menukeuzes door en maken jullie een keuze tussen een drankassortiment of betalen op rekening. Deze punten worden altijd van tevoren goed doorgesproken met de event manager, zodat hierover op de avond zelf geen onduidelijkheid ontstaat. 

Wij geven je graag een kleine impressie van restaurants waar wij veel mee samenwerken voor een bedrijfsuitje Amsterdam.

Restaurant Het Groene Paleis biedt de unieke mogelijkheid van sfeervol dineren in hartje Amsterdam. De centrale ligging, goede service en mooie zalen maken het dat wij van Uitjesbureau al jarenlang met veel plezier samenwerken met Het Groene Paleis. Voor verschillende groepsgroottes is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse zalen. De gerechten op de kaart variëren van internationaal tot echt typisch Amsterdams.

Grand Café-Restaurant 1e Klas is een bijzonder restaurant op de meest centrale plek van Amsterdam, namelijk IN het Centraal Station! Service en gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij deze prachtige en unieke horecalocatie. Naast de mooie, oude eetzalen heeft dit restaurant ook nog een bijzondere mascotte, namelijk Elvis de Kaketoe! De kaart is zeer uitgebreid en er wordt altijd rekening gehouden met dieetwensen en allergieën! 

Restaurant Café In De Waag vind je op de Nieuwmarkt midden in het levendige centrum van Amsterdam. Deze locatie is sprookjesachtig, historisch én informeel. Wist je In De Waag wordt verlicht met zo’n 300 echte kaarsen in grote kandelaren? Wij organiseren hier regelmatig dinerspellen, waarbij de ambiance van het gebouw een grote invloed heeft op de spanning en sensatie van onze games. De verschillende sfeervolle ruimtes lenen zich perfect voor besloten groepen tijdens een bedrijfsuitje!

Hebben jullie al een (andere) locatie in gedachte of zelf een ruimte ter beschikking? Daar doen wij natuurlijk ook niet moeilijk over. Onze spellen kun je spelen vanaf elke locatie, zolang er maar een aparte ruimte ter beschikking is voor jullie gezelschap. 

*Sommige horecalocaties vragen een zaalhuur, dit vind je altijd terug op de offerte