Wat het thema van jouw evenement ook is, koffie op evenementen mag nooit ontbreken. Op sommige bijeenkomsten is dat zelfs het eerste plekje dat je gasten op zullen zoeken. Geef je gasten een plattegrond van de ruimte en ze zoeken bijna instinctief naar het tekentje dat staat voor koffie en lunch.

Bespaar niet op koffie op evenementen

Grote kans dat het neerzetten van een koffie automaat op je evenement goedkoper lijkt dan het huren van een mobiele koffiebar. Maar goedkoop zorgt in dit geval ook voor beduidend slechtere kwaliteit van de koffie. Jammer, want met een goede en professionele koffiehoek zorg jij dat je gasten langer blijven en houd je ze eenvoudig tevreden. Bespaar dan ook nooit door koffie op evenementen uit een automaat te laten komen. Naast de mindere kwaliteit van koffie moet je dan ook met grote regelmaat de koffie vervangen en alle rommel om de automaat heen opruimen. Barista inhuren Den Haag? Dan kan bij Coffee on Wheels.

Zorg voor een gezellige koffiehoek

Wanneer de koffiehoek er gezellig uit ziet, zullen mensen langer blijven zitten en daarna uitgerust weer verder gaan met hun bezoek aan jouw evenement. Een mobiele koffiebar helpt je om eenvoudig een gezellige uitstraling te creëren. De barista die jou op deze belangrijke dag gaat helpen weet precies hoe hij snel en goed zijn mobiele koffiebar kan neerzetten en kan daarna aan de slag om jouw gasten te voorzien van de lekkerste koffie die zij op evenementen hebben gehad.

Ruime keuze voor iedereen

Met de barista op locatie geef jij jouw bezoekers een ruime keuze uit de koffiekaart. Een sterke kop espresso voor de vroege vogel die echt nog even wakker moet worden. Een overheerlijke cappuccino voor bij of na de lunch. Of gewoon een simpel kopje zwarte koffie, maar dan gemaakt met passie en door een echte koffie expert. Geef jouw gasten deze ruime keuze en je zult merken dat ze langer blijven, omdat ze zichzelf niet genoodzaakt zien hun hoognodige warme drankje ergens anders te gaan zoeken.

Koffie voor elk evenement

Coffee on Wheels zorgt voor een koffiepunt op iedere locatie binnen Nederland en zelfs ook daarbuiten. Het maakt voor onze barista’s dan ook niet uit wat voor evenement je organiseert. Zo gaan wij graag naar één van de vele evenementen in de jaarbeurs, maar staan wij net zo graag in de zomer buiten op een festival. Met onze mobiele koffiebar heb je altijd een echte blikvanger en een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Neem gerust contact op voor meer informatie

De ruime ervaringen en reviews van klanten die je voor gingen schetsen een goed beeld van de warmte en het vakmanschap dat onze mobiele barista’s elke keer weer bieden. Zelf ervaren geeft echter nog een betere indruk. Neem dan ook gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen en te bespreken waar je onze kwaliteit een keer kunt uitproberen. Wij staan je graag te woord en denken uiteraard met je mee om te zorgen voor een ultieme ervaring voor jou en al je gasten. Dus bel nu met Coffee on Wheels om de koffie op jouw evenement om te toveren in een unieke en onvergetelijke ervaring voor al je bezoekers.