Mok bedrukken is een manier van marketing die sinds de komst van het internet gegroeid is. Het wordt ons namelijk steeds makkelijker gemaakt om een persoonlijk cadeau geven en hier spelen bedrijven perfect op in. Meer en meer mensen geven vrienden en familie voor hun verjaardag een persoonlijke boodschap door middel van mok te laten bedrukken. Waarom is dit een trend? Wat is er bijzonder aan? Hoe kan ik meedoen? Dit zijn de vragen waar u in dit blog antwoord op krijgt. 

Mok bedrukken: wat is er zo bijzonder aan?

De reden waarom een mok zo bijzonder is in vergelijking met andere promotiematerialen heeft te maken met het dagelijkse gebruik van het item. De link die mensen vaak maken met mok is een gezellig koffiemoment. U begrijpt dus dat wanneer mensen de link van luxe naar uw bedrijf maken dat het positieve invloed kan hebben op uw omzet. Het tweede argument waarom een mok laten bedrukken een goede keuze is om uw bedrijf te promoten is dat mokken ook gezien worden door veel mensen. 

Meedoen aan het succes van dit soort promotiemateriaal

Om mee te kunnen doen met het succes van een mok bedrukken als relatiegeschenk is er meer nodig dan een portemonnee. Alles valt en staat met of de klanten de link kunnen leggen met de mok en uw bedrijf. Anders heeft een mok bedrukken simpelweg geen zin. De vraag is nu: hoe doe ik dat? Dit zal ik uitleggen met behulp van een voorbeeld. 

U bent eigenaar van een makelaarsbureau. Bij het vieren van een koop of verkoop hoort natuurlijk een goede kop koffie. Wanneer u als bedrijf in plaats van reguliere mokken een persoonlijke koffiemok laat maken zullen klanten het extra op prijs stellen.