Vooral wanneer de temperatuur daalt, is er natuurlijk niets zo fijn als het dragen van een heerlijke oversized trui! Een trui die net even wat groter is dan normaal, zorgt er niet alleen voor dat je het lekker warm hebt tijdens deze dagen, maar zit ook nog eens extra comfortabel. Heb jij nog geen oversized trui, dan is het tijd dat hier zo snel mogelijk verandering in komt! Wil jij weten waarom een oversized trui een must have is voor in jouw kast? Wij vertellen het je!

Oversized is in de mode

Oversized kleding is natuurlijk al jaren een ontzettend trend en logisch! Oversized is namelijk niet alleen ontzettend stylish, maar ook nog eens comfortabel ook. Heb je zelf geen oversized trui, dan is een heren trui natuurlijk de perfecte manier om de wat koudere wintermaanden heerlijk op de bank in door te brengen. Naast de ongekende populariteit van de oversized trui, mag een ‘te’ grote broek natuurlijk ook absoluut niet ontbreken. Daarnaast zien we ook dat er tal van andere kledingstukken een maatje groter worden gedragen. Kortom, een absolute must have dus! 

Het zit comfortabel

Strakke kleding zit natuurlijk een stuk minder comfortabel, dan wanneer je een lekkere dikke warme trui voor heren in grote maten draagt. Niet alleen voor thuis ontzettend fijn, maar ook voor bijvoorbeeld naar je werk of tijdens een middagje shoppen. Niet voor niets is comfort daarom dus ook één van de voornaamste redenen waarom er steeds meer vrouwen kiezen voor een oversized trui. 

Perfect te matchen

Een oversized trui is bij uitstek geschikt om met allerlei verschillende kledingstukken te matchen. Zo kan een oversized trui perfect op een een spijkerbroek, maar ook een broek met wat wijdere pijpen is hiervoor bij uitstek geschikt. Tevens kun je ervoor kiezen om een paar casual sneakers te dragen, maar staat een paar ‘boots’ ook fantastisch. Kortom, je kunt er letterlijk alle kanten mee op!

Bijpassende accessoires

Je outfit is natuurlijk niet compleet zonder het dragen van accessoires. Ondanks het feit dat oversized natuurlijk een groot deel van je lichaam bedekt en daardoor ook minimalistische sieraden in het niet vallen, kun je door bijvoorbeeld het dragen van een riem en bijpassende tas je outfit zeker een flinke upgrade geven! Dus heb jij nog geen oversized trui in je kast? Dan is het tijd om er eentje te scoren!