Op dit moment ben je niet tevreden over de cateraar in je bedrijfskantine. Het eten is vaak niet vers en je personeel klaagt over koude maaltijden. Het is dus de hoogste tijd om op zoek te gaan naar nieuwe bedrijfscatering! Je wilt een goede cateraar vinden met een groot aanbod van verse producten. Het liefst biologische groenten en fruit van gecertificeerde telers. Ook de vlees- en visproducten moeten afkomstig zijn van verantwoorde bedrijven. Er zijn veel cateringbedrijven op de markt, dus het is best even een zoektocht voor je uitkomt bij de juiste.

Lokale lekkernijen

Zoek niet langer, want B&G Catering is de cateraar die het beste bij jou past! Het mooie van dit bedrijf is dat het altijd op zoek gaat naar de beste producten in de buurt. Naast lekker is dit ook nog eens duurzaam. Je eten hoeft geen lange tocht te maken in een vrachtwagen of vliegtuig. Dit komt de smaak ten goede en het milieu zal je ook dankbaar zijn. Verder worden lokale ondernemers door dit beleid gesteund. Een fijne bijkomstigheid. Je werknemers zullen genieten van de heerlijke lokale kaas en worst. Ook de sla, komkommers en tomaten van lokale telers zijn vol van smaak. En de eitjes van een scharrelkip smaken natuurlijk het beste.

Uitgebreide cateringmogelijkheden

Naast bedrijfscatering doet B&G Catering nog veel meer. Je kan een arrangement op maat bestellen voor bijna elke gelegenheid. Een hapjesmenu voor een bedrijfsfeest, een lopend buffet of een barbecue met vlees en vis behoren tot de opties. Je kan een ideaal menu voor een verjaardag samenstellen, maar ook een bruiloft wordt compleet met de catering van B&G. Naast de meer traditionele menu’s zijn er ook speciale menu’s voor vegetariërs en veganisten. Ten slotte biedt deze cateraar ook drankarrangementen aan. Fris en alcohol of een combinatie van beiden is mogelijk.