Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Feesten in Kessel

Ieder mens is uniek, ieder feest is uniek! Bent u op zoek naar een unieke lokatie voor uw feest of uw ( 25-jarige ) bruiloft. Bij ons bent u aan het juiste adres. Hostellerie de Neerhof is uitermate geschikt voor een feest, een receptie of een spetterende bruiloft. 

Met bijvoorbeeld een feest in de Wintertuin, een ceremonie in de rustieke ruimte met openslaande deuren naar het terras. En daarbij de gehele dag heerlijk genieten op ons terras met uitzicht op de Maas! Een buffet, een diner, een lunch, vrijwel alles is mogelijk, wij staan overal voor open.

Met een bruiloft inclusief feest beschikt een bruidspaar ook exclusief over de Neerhof. En... s'avonds moe maar voldaan lekker nagenieten in een van onze hotelkamers die wordt aangeboden door de Neerhof.

Wij handelen geheel naar ieders wens en bieden geen standaardpakket aan. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak, zodat we alle wensen onder het genot van een drankje rustig kunnen bespreken.


Trouwceremonie

Willen jullie graag trouwen op een mooie locatie zonder verplichtingen verder? Dit kan in de rustieke ruimte met uitzicht op de Maas.

Ook kan een ceremonie gecombineerd worden me een toast op ons terras bijvoorbeeld of een diner. Kom eens een keer vrijblijvend kijken en/of informeren wat de mogelijkheden zijn.

Let op voor een trouwceremonie moet een aanvraag bij ons en bij de gemeente ingediend worden. Bij de gemeente zullen extra kosten in rekening worden gebracht om te trouwen op een externe locatie. De tarieven van de gemeente staan los van de tarieven van Hostellerie de Neerhof. Lees voor meer informatie over de procedure en tarieven van de gemeente de trouwfolder van de gemeente.

 

Ga naar onze contactpagina voor adres en route contact